9.6

Begrafenisverzorging Poppe - Minnaard 66 beoordelingen

100% beveelt dit bedrijf aan

Beoordelingen

Prettig in de omgang, goede samenwerking, veel ruimte voor eigen inbreng

Positieve ervaring, vlotte afhandeling, mooi drukwerk, professionele aanpak, vlot en vriendelijk in de omgang, goed advies.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Kasse (Middelburg/Veere) - 18 nov 2022

Uitstekend. Contacten waren goed. Alles werd in goed overleg geregeld. Begripvol.

Prima. Er werd goed naar ons geluisterd. Aan al onze wensen kon worden voldaan. Er werd goed meegedacht. Met alle vertrouwen gaven we de regie in handen van de begrafenisondernemer.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Nieuwenhuyzen(Middelburg) - 9 nov 2022

Liefdevolle mensen met een goed hart voor hun vak.

Wij kunnen zeggen dat we goed begeleid zijn in het gehele proces. We voelde ons echt op ons gemak, omdat we echt voelde dat zorg die hun gaven rechtstreeds vanuit hun hart komt, dank daarvoor. kortom liefdevollemensen met een goed hart voor hun vak

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Veen (Arnemuiden) - 29 sep 2022

Nette en verzorgde afhandeling van de verzorging en de begrafenis.

Nette verzorging van begrafenis. Wel wat weinig uitleg. Er zou wat meer aandacht mogen zijn voor de mogelijkheden en onmogelijkheden. Bijvoorbeeld een stuk of 3 Varianten waar je uit kan kiezen. Nu moet je het toch allemaal een beetje zelf verzinnen, dus dat is een verbeter puntje. Verder was alles netjes geregeld en was de bereikbaarheid ook goed dat is echt een must.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie van Belzen - 3 okt 2022

Bekwaam, betrokken, zeer begripvol en toegankelijk.

Het was met Henk-Jan prettig en makkelijk praten. Hij luistert naar je wensen, komt met voorstellen, heeft korte lijntjes dus alles snel geregeld. Later goed bereikbaar voor vragen. We hebben aan de begrafenis, verzorgd door Henk-Jan en zijn medewerkers, een dankbaar gevoel over gehouden.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Dekker (Gapinge/Meliskerke) - 7 sep 2022

Onze mening is dat we geen betere begrafenisondernemer hadden kunnen wensen.

Wij hebben het heel waardig en eervol ervaren. Niets was onmogelijk en dat heeft ons gesterkt in het verlies.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Kamermans (Middelburg) - 9 sep 2022

Gehele begrafenis uitstekend geregeld en netjes en zorgvuldig verzorgd.

Er komt na overlijden van je vrouw heel veel op je af. Maar ik had enkele dagen voor mijn vrouw overleed al een voor gesprek/kennismaking gesprek gehad .Dat gaf me al een heel goed gevoel.. Toen mijn vrouw was overleden is de begrafenis van begin tot de vrijdag dat ze begraven is keurig en netjes verzorgd.. Ook de vriendelijkheid en het meeleven zeer gewaardeerd. De nazorg en belangstelling na het overlijden heb ik als positief ervaren.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Dhr. Joosse (Arnemuiden) - 5 aug 2022

Wij zij Henk-Jan dankbaar voor de goede verzorging en begeleiding van de uitvaart.

Begrafenis verzorging Poppe-Minnaard heeft met toewijding de uitvaart begeleid. Waar nodig heeft Henk-Jan de nodige aanwijzingen en adviezen gegeven zodat alles in goede orde is verlopen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Janse (Middelburg/Zoutelande) - 7 sep 2022

Alles was goed geregeld, we zijn er tevreden over en bevelen uw bedrijf aan.

Wij zijn dankbaar voor de respectvolle wijze waarop de begrafenis van onze (schoon)zus en tante verzorgd is. Er werd goed naar ons geluisterd en het werd goed uitgevoerd.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Nijsse (Kapelle) - 28 jul 2022

mooie ervaring in droevige omstandigheden, waardig afscheid

Bij het allereerste contact met Henk-Jan hadden wij al een goed gevoel. We werden direct goed en vriendelijk te woord gestaan. Henk-Jan had een luisterend oor en gaf goede aanwijzingen en ideeën in deze trieste aangelegenheid. Hij dacht voortdurend mee met ons. Hij stelt je op je gemak. Ook tijdens de begrafenis. Hield alles onder controle. Al met al niets dan lof voor zijn vriendelijke benadering en fijne manier van contact met de familie

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Schroevers (Arnemuiden) - 4 jul 2022

Een betrokken begrafenisondernemer die zijn vak verstaat en die steun biedt in verdrietige omstandigheden.

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Begrafenisverzorging Minnaard bij het overlijden van onze geliefde vader. Op professionele maar toch betrokken wijze werd alles in overleg met ons netjes en goed geregeld. Aan alles werd gedacht en er was ruimte voor ieders mening. Ook zijn we zeer tevreden over de overledene verzorgster die ervoor heeft gezorgd dat onze vader keurig opgebaard lag zoals hij echt was. De begrafenis zelf is netjes en respectvol verlopen. Alles was uitstekend geregeld. De betrokkenheid en de aandacht voor ons als familie en de fijne gesprekken heeft ons in deze moeilijke omstandigheden goed gedaan.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam den Haan (Borssele) - 28 jun 2022

Goede begeleiding en fijne samenwerking. Verder geen opmerkingen

Het contact is prettig. Zeer behulpzaam, daar waar nodig was. Men denkt mee om bepaalde dingen goed te regelen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Joziasse - Kleijn (Middelburg) - 2 jul 2022

Een begrafenis onderneming die ons goed geholpen heeft op een zeer professionele wijze.

Dhr Henk - Jan Minnaard heeft ons begeleid en geholpen om in deze moeilijke tijd ervoor te zorgen dat onze ouders op een respect volle manier zijn begraven. Zowel tijdens en na de begrafenis ons volledig heeft bij gestaan.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam de Keijzer (Middelburg/Ouddorp) - 8 jun 2022

prettig bedrijf, toegankelijk, goed bereikbaar en pro-actief

Prima samenwerking, accuraat, soepel en zonder franjes. Goede regie en afstemming. ..........................................................................................................................................................................................................................................

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Zandee (Goes/Middelburg) - 16 mei 2022

Een prettige en betrokken begeleiding, inspelend op de wensen van de familie. Op de achtergrond en toch aanwezig.

We hebben de begeleiding van Henk-Jan als prettig ervaren. Hij heeft afgestemd op wensen en behoeften van ons als familie en past zijn zorg en begeleiding daarop aan. Aanwezig, maar wel op de achtergrond. Dank, Henk-Jan, echtgenote en collega's!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Marinissen (Sint Laurens) - 3 jun 2022

de verzorging van alles wat aan de begrafenis vooraf ging en de begrafenis zelf was correct in alles correct..

zie hierboven reeds omschreven. Zoals reeds in eerdere begrafenissen in alles volgens afspraak en correct

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie de Visser (Oostkapelle) - 10 mei 2022

Een warme en persoonlijke begeleiding en keurig geregeld.

Alles is keurig geregeld en verzocht. Persoonlijke wensen waren bespreekbaar en zijn heel goed ingevuld. Een grote steun in moeitevolle omstandigheden.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Hage (Vlissingen/Kloetinge) - 6 mei 2022

Poppe-Minnaard heeft de begeleiding van de uitvaart van onze moeder uitstekend verzorgd.

Henk-Jan Minnaard is attent, invoelend en heeft ons heeft ons in alle opzichten goed geadviseerd en begeleid. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop alles is verlopen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. de Korte (Meliskerke) - 3 mei 2022

Henk-Jan Minnaard heeft ons goed begeleid: bereikbaar en toegankelijk

Wij hebben goede ervaring met Henk-Jan Minnaard van Begrafenisverzorging Poppe-Minnaard. Henk-Jan heeft alle tijd genomen om ons te begeleiden bij het onverwachtse overlijden van onze moeder. Hij is snel gekomen. Hij heeft alles geregeld. De afspraken waren duidelijk. Als we vragen hadden, kregen we bijna altijd direct antwoord. Hij heeft open gesprekken met ons gevoerd en gaf eerlijk advies. Ook op geloofsgebied hadden we goede gesprekken, dit gaf meerwaarde. Hij stond naast ons en gaf soms dat stukje nuchterheid wat nodig was. Wij kijken terug op een waardig afscheid, alles is keurig verlopen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Wisse (Middelburg sGravenpolder) - 25 apr 2022

Een geweldig afscheid kunnen nemen van mijn moeder

Alles heelemal top geregeld Henk Jan en Fam hebben het super gedaan een dikke 10 Het zelfde voor Karolien, ze heeft samen met mij zus en tante mijn moeder afgelegd Ze was prachtig en thuis opgebaard We hebben dit als familie heel fijn gevonden

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam van de Geer (Vlissingen) - 20 apr 2022

Juist wanneer je het meest kwetsbaar bent, is het heel belangrijk dat deze mensen niet alleen alles regelen en je ontzorgen, maar juist de menselijke zorg,het er voor je zijn, het naast je staan maakt Begrafenisverzorging Henk Jan Minnaard bijzonder.

In het grote gemis en diepe verdriet na het sterven van onze geliefde vrouw en moeder hebben wij als gezin de menselijke zorg en benadering van Henk Jan als heel waardevol ervaren. Ontzorgen is heel belangrijk, maar het buitengewoon gevoelvolle en persoonlijke, in zo'n moeilijke periode hebben wij juist zo gewaardeerd!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. van der Maas (Wissenkerke/Kortgene) - 5 mei 2022

Zeer prettig contact, zowel voor, tijdens als na de begrafenis.

Er wordt goed geluisterd naar de wensen/vragen. In principe is alles mogelijk en als de wensen tussentijds veranderen is dit geen enkel probleem.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Oudesluijs (Middelburg) - 12 apr 2022

De verzorging na het overlijden en de uitvaart goed en snel geregeld.

Dhr. Minnaard heeft ons fijn begeleid door de periode na het overlijden van onze moeder en er samen met zijn team voor gezorgd dat alles naar wens is verlopen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Jacobse (Meliskerke) - 9 apr 2022

Alles was netjes door jullie geregeld thuis in de kerk en op het graf.

Wij vonden het fijn dat we alles aan jullie konden overlaten Advertentie en dankbetuiging ook netjes in de krant en kerkbode alles was naar wens. Het heeft ons goed gedaan.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Baas (Arnemuiden) - 14 mrt 2022

De begrafenis met was met zorg en toewiijding verzorgt, ook de begeleiding was duidelijk en zeer goed.

Onze ervaring over de begrafenis van onze vader hebben wij als zeer goed ervaren, ook de nazorg was uitstekend

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie de Nooijer - 16 mrt 2022

Buitengewoon bekwaam , betrokken, luisterend oor en de tijd nemen

Wij zijn uitermate tevreden. De manier waarop alles is geregeld, het respect en de uitwerking van onze wensen was perfect. Het meedenken in alles , tips en het luisteren naar onze verhalen om tot een mooie uitvaart te komen is zeer waardevol geweest. Dit is ons inziens ook alleen maar mogelijk als het met zoveel passie en liefde gebeurd zoals Henk-Jan Minnaard het samen met zijn medewerkers heeft uitgevoerd. Ook de nazorg was heel fijn en uitgebreid.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Peene (Middelburg/Arnemuiden) - 14 mrt 2022

respectvolle, goed invoelende, waardige en professionele verzorging van begrafenis

Wij zijn dankbaar voor de respectvolle wijze waarop jullie de begrafenis hebben verzorgd, je luisterden naar onze wensen, dachten mee en kwamen met mogelijkheden. Je hebben goed ingevoeld wat bij ons als familie paste en zo is het voor ons een ingetogen maar liefdevol afscheid geworden .

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Maas (Middelburg) - 16 mrt 2022

Een professionele, maar warme begeleiding tijdens het hele proces

Er werd vollop ruimte geboden voor persoonlijke wensen. Het contact was oprecht hartelijk en gericht op een respectvol afscheid

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Klapwijk (Vlissingen) - 17 mrt 2022

Nette verzorging, goede afstemming van wensen, rustig en gepast.

Wij zijn tevreden over de nette verzorging van de begrafenis en alles eromheen; we werden goed begeleid in wat geregeld moest worden voordien en achteraf.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Marinissen (Sint Laurens) - 27 jan 2022

We zijn zeer tevreden over de verzorging van de begrafenis en de begeleiding van ons als familie na het overlijden van onze moeder.

Al vanaf het begin, toen onze moeder net overleden was, werden we goed opgevangen en kregen we alle tijd om ons verhaal te doen. Ook in de dagen daarna was het contact goed en was Henk-Jan goed te bereiken. We konden met al onze vragen bij hem terecht en hij luisterde goed naar onze wensen. Gaf daarin alle ruimte om onze keuzes te maken. Alles werd goed geregeld. Ook heel fijn dat hij onze moeder al kende voor haar overlijden.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. den Hollander (Middelburg) - 25 jan 2022

De begeleiding na het overlijden en de regeldingen in diezelfde periode zijn zonder meer goed verlopen.

Is allemaal netjes en met respect verlopen. Als nabestaanden krijg je veel vragen en met de antwoorden weet begrafenisverzorging Poppe-Minnaard een route aan te geven.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Wesdorp (Kapelle) - 5 jan 2022

Begrafenisondernemer die ontzorgt tijdens een verdrietige periode.

Henk-Jan heeft ons prima begeleid bij de begrafenis van onze vader. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de uitvaart.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Crucq (Nieuw- en Sint Joosland) - 31 dec 2021

Zeer betrokken, persoonlijke en punctuele begrafenisondernemer.

We hebben een zeer positieve ervaring opgedaan. Betrokken, persoonlijk, duidelijk, vragen worden heel snel beantwoord en je wordt volledig ontzorgd. Ook de samenwerking met de ritueel begeleidster was bijzonder fijn. Door omstandigheden moest begraven en de dienst op twee verschillende momenten plaats vinden (week ertussen). Ook hierin zijn we kundig begeleid. Nazorg gesprek ook heel prettig.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Houmes (Middelburg) - 21 dec 2021

De begeleiding door de heer Minnaard was conform onze verwachting.

De heer Minnaard heeft ons op een goede manier ondersteund, als wij hem nodig hadden dan was hij er. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Beekman (Middelburg) - 14 dec 2021

Wij zijn tevreden over de begeleiding en uitvoering.

De uitvaart van onze vader en (over)opa is door Henk-Jan tot tevredenheid uitgevoerd, de begeleiding respectvol. Hij besprak de mogelijkheden, waarvoor onze dank.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Koole - 8 dec 2021

snelle, doordachte dienstverlening met gepaste pieteit

een professionele benadering en afhandeling van heel het proces met een gepaste afhandeling van de ter aarde stellen van onze moeder en een goed verzorgde condoleance. Goede band/vertrouwen met de begravenis ondernemer, zeker gezien de rappe afhandlingen van de uit te voeren zaken/handelingen. Zeker aan te bevelen !

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Furster (Middelburg) - 11 dec 2021

Zeer goede verzorging en begeleiding door Henk-Jan en zijn gezin

Mijn ervaring is dat er liefdevol en met veel respect gewerkt word en de begeleiding door Henk-Jan en Anja erg goed zijn. Ze denken goed mee en luisteren naar je verhaal en zijn erg professioneel in het werk die ze doen, houden veel rekening met de wensen die je heb, wat ook heel belangrijk is en ze geven goed raad waar je veel mee kan. We hebben meerdermalen een begrafenis gehad onder leiding van Henk-Jan en deze waren ook erg waardevol. We zijn zeer tevreden over deze onderneming.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Huissen en Schipper - 19 nov 2021

Een begrafenisverzorger die ontzorgt en zich uitstekend kan verplaatsen en aanpassen in de situatie van de nabestaanden.

Onze ervaring met deze begrafenisverzorger er één van veel beter gaat het niet worden en we hebben dan ook geen enkele twijfel deze aan te bevelen in voorkomende gevallen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie van Hemert (Arnemuiden) - 20 nov 2021

Verzorging was respectvol en meelevend. Er werd rekening gehouden met alle persoonlijke wensen

De bereikbaarheid was goed, de de te regelen zaken zijn netjes in overleg met de familie gedaan waardoor alles ordelijk en naar tevredenheid is verlopen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Jansen (Kruiningen) - 23 okt 2021

Henk-Jan bracht overzicht en kalmte.

Op een creatieve en daadkrachtige wijze vertaalde Henk-Jan onze gedachten en gevoelens over onze moeder en schoonmoeder in een mooie, liefdevolle uitvaart. Doordat Henk-Jan de praktische taken vakkundig op zich nam, konden wij ons focussen op de inhoud van het afscheid. Ook gaf dat ons tijd om te beginnen met wennen aan het verlies. Het resultaat was een respectvolle mooie uitvaart die onze moeder en schoonmoeder eer aan deed.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam Davidse (Nw. en Sint Joosland) - 21 okt 2021

Het kan zijn dat het hun beroep is als begrafenisbegeleiding maar daar zit wel verschil in hoe dit uitgevoerd. ordt uitgevoerdEen goede begeleiding in een droevige situatie.

Met de begrafenisbegeleiding van Henk Jan Minnaard is goed om op terug te kijken. Hij heeft het vermogen om met aandacht te ontzorgen, wat in een periode van ontreddering zeer welkom is. Alles is naar wens gegaan en daar ben ik hem dankbaar voor.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Mevrouw de Bruine - 7 okt 2021

We wilden niet zelf de uitvaart regelen en deze samenwerking paste prima bij ons.

Goede voorlichting, genoeg tijd genomen om eigen wensen kenbaar te maken, stijlvol en een verzorgde uitvaart.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Vermeulen - 21 sep 2021

Keurig , en een verzorgend geheel bij de begrafenis van onze tante Mien

Dankbaar zijn wij , dat wij in die verdrietige tijd zijn bijgestaan door de begrafenisverzorging Poppe- Minnaard. Alles goed geregeld , met overleg hoe alles zou gaan verlopen. Goed contact in die dagen ,wat erg belangrijk is voor de nabestaanden.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Sannie de Looff - Meliefste - 18 sep 2021

We hebben goede herinneringen aan de begeleiding, verzorging en nazorg van de begrafenis.

Positief. Fijne begeleiding. Aangezien dit pas mijn tweede ervaring is met een begrafenisonderneming, heb ik niet heel veel vergelijkingsmateriaal.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Santien Eggebeen - 16 sep 2021

De begrafenisondernemer moet: 1. goed kunnen luisteren en 2. goed kunnen spreken/uitleggen

Aan zowel luisteren als uitleggen heeft de begrafenisondernemer ruimschoots voldaan. Daarnaast is de begrafenis op correcte wijze begeleidt en is voorafgaand aan de plechtigheid regelmatig contact geweest om eventuele vragen en wensen te peilen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Adrie Houmes - 16 sep 2021

De begeleiding van sterven tot en met de dankbetuiging hebben wij als heel warm ervaren

Henk-Jan Minnaard en zijn helpers waren erg betrokken en namen alle tijd voor onze vragen, opmerkingen en het verwerken. Het was ook fijn ook dat hij de touwtjes toch in handen nam, zodat alles in goede orde, vlot en op tijd geregeld kon worden. Korte en snelle lijntjes werden er getrokken, terwijl het voor ons niet gehaast overkwam. We hebben ons begrepen gevoeld en konden alles delen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Jan en Wilma Moens - 16 sep 2021

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding / adviezen en het meedenken.

Prima service en uitleg. Als we gedurende de dagen tussen de dag van het overlijden en de begrafenis vragen hadden kregen we daarop snel een antwoord. Alles netjes en keurig verzorgd.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Lia en Piet Baas - 27 okt 2021

correct

Er is goed geluisterd naar onze wensen, fijn persoonlijk contact, prima en efficiënte begeleiding ook door de verzorgster. Alles was uitstekend geregeld. Het was een waardig afscheid.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Geuze - 29 mei 2021

Deskundig en betrokken

Een man die het werk doet zoals het hoort.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Bouwense - 27 mei 2021

Gewoon goed

het was een prima verzorgde dag met Henk-Jan zijn groep

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Peter Keulemans - 17 apr 2021

Prima vakman

Heel netjes verzorgd, alles in goed overleg.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. De Voogd - 27 mrt 2021

Organisatorisch en Vakbekwaam

Onder de moeilijke corona omstandigheden, waarbij het maximum van 50 familieleden norm was, is het mogelijk gebleken om drie kerken te gebruiken met een real time verbinding zodat onze familie met 130 personen bij de begrafenis en afscheid aanwezig kon zijn. Alle lof dat dit alles perfect geregeld werd in korte tijd. Als familie zien wij met dankbaarheid terug op die dag!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. De Visser - 26 mrt 2021

Hartelijk aanbevolen

uitvaart is op een zeer nette manier geregeld, vooral het persoonlijk contact is als zeer positief ervaren. Ik kan deze uitvaartondernemer bij iedereen van harte aanbevelen en zeker indien het een uitvaart betreft waarbij een rouw/kerkdienst aan de orde is. (zeer respectvol)

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Rotte - 23 mrt 2021

Zeer ervaren en betrokken

Dhr Minnaard (voor ons Henk Jan) was betrokken bij onze familie en heeft ons in het hele traject ontzorgt. Van begin tot het einde heeft hij gedaan wat moest gebeuren.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Meeuwse - 20 mrt 2021

Rustig en Ervaren

We zijn zeer tevreden over de begeleiding van Henk-Jan en zijn team. Stap voor stap nam hij ons mee in deze zware periode en gaf ons steeds voldoende tijd om ons voor te bereiden op beslissingen. We hebben het als erg fijn ervaren.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Geluk - 11 feb 2021

Integer en Betrokken

Meneer Minnaard, Dank u wel voor uw betrokkenheid en de integere manier waarop u alles begeleidt hebt. Verder konden wij met al onze vragen bij u terecht en u nam de tijd om deze te beantwoorden.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. De Munck - 29 jan 2021

Proffesioneel en betrokken

De uitvaartondernemer liet de familie praten en hij stuurde het gesprek, adviseerde en kwam professioneel over.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Wisse - 15 jan 2021

Betrokken en persoonlijk

Door de persoonlijke en zeer betrokken begeleiding van de begrafenis ondernemer zijn ons veel zorgen uit handen genomen en is de begrafenis van mijn vader ten tijde van de Coronamaatregelen een waardevol en persoonlijk afscheid geworden. Wij zijn dhr Minnaard dan ook erg dankbaar.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Mallie - 4 jan 2021

Betrokken en fijn

een uitvaartondernemer die al je zorgen uit handen neemt een meedenker in moeilijke tijden in alle rust en eenvoud de uitvaart ondernemer mag deze beoordeling op zijn website plaatsen zonder mijn naam

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

A.V. - 30 dec 2020

persoonlijk

Wij hebben de persoonlijke en informele benadering erg gewaardeerd.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Wisse - 10 nov 2020

Vakkundig en zeer betrokken

Deze uitvaartondernemer heeft de kennis en kunde in huis, om een uitvaart op een persoonlijke en toch vlotte manier te organiseren en de wensen van de familie zo veel als mogelijk in te vullen. Gezien de beperkingen van deze periode is dat een extra compliment.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Schijve - 27 okt 2020

Rustige en ervaren man

Ik kende Henk-Jan uit een eerder overlijden in prive situatie ,nu ik in onverwachte crisissituatie terecht kwam vanuit het werk dacht ik meteen aan Henk-Jan (terwijl ik situtie snel moest inschatten en ik twijfelde of ik niet te snel gehandeld had kwam Henk-Jan gelijk met oplossing ,achteraf had ik het toch goed ingeschat en verzorgde Henk-Jan alles van de begrafenis tot in de puntjes ,ook zijn nazorg en het omgaan met dementie vond ik ook zeker een pluim waard! Kortom ik zou hem aanbevelen bij andere mensen!Het had niet beter gekunt!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Petra v.d. E - 26 okt 2020

Geweldige steun

Henk Jan heeft ons als groot gezin fijn begeleid. Hij liet ruimte voor overleg en was altijd te bereiken als er een vraag was. Hierdoor is het regelen van zaken makkelijk in vertrouwen aan hem over te dragen wat ruimte geeft voor het aardse afscheid nemen van onze geliefde.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Nieuwdorp - 6 okt 2020

Betrokken en kundig

Hele persoonlijke en fijne begeleiding gehad. Ook goede aandacht voor de kinderen. Kinderen hadden gelijk vertrouwen in Henk-Jan en konden met alle vragen bij hem terecht.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Walhout - 4 mei 2020

Respectvolle begeleiding

Respectvol en met eerbied en aandacht gedaan. Fijn contact met ons als nabestaanden. We hebben een persoonlijk medeleven beleeft in een gemoedelijke sfeer. Dank u wel hiervoor !

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Louws - 15 feb 2020

Alles naar wens verlopen

Henk-Jan heeft ons geweldig opgevangen,alles keurig geregeld. Ook de verzorgster Carolien heeft mijn Moeder heel netjes verzorgd De uitvaart is geheel naar onze wens verlopen,nogmaals onze hartelijke dank.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

S. Butler - 6 feb 2020

Schrijf een beoordeling:

Wilt u zelf een beoordeling schrijven, log dan hieronder in met social media.

Login met Facebook
Login met Google
Login met LinkedIn

Wilt u niet inloggen met social media, vul dan uw naam en e-mailadres in. Vervolgens krijgt u per e-mail een uitnodiging zodat u de beoordeling kunt invullen.

Bedrijfsgegevens



Stijlvol Begraven dat is ons werk Begrafenisondernemer Poppe-Minnaard is er voor u. Door een persoonlijke en betrokken benadering willen wij u begeleiden en bijstaan naar een waardig afscheid. Een afscheid dat het begin is van een goede rouwverwerking. Begrafenisondernemer Poppe-Minnaard draagt zorg voor elk detail in dit emotionele proces. Uitvaart Met Aandacht Zorg, respect en onvoorwaardelijke aandacht: Begrafenisondernemer Poppe-Minnaard draagt op persoonlijke wijze bij in eventuele voorzorg, de begrafenis en nazorg. Op een deskundige manier en op discrete wijze luisteren wij naar uw wensen of naar uw nabestaanden. Samen zorgen wij voor een waardig en gepast afscheid. Met zorg, respect en aandacht doen wij en degenen waar wij met samenwerken ons werk en leveren wij maatwerk. Wij verzorgen in geheel Zeeland begrafenissen. Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren. Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.


Contactgegevens
E-mail: info@bvminnaard.nl
Website: www.begrafenisverzorgingminnaard.nl
Tel: 0118616012
KVK: 76415902


Adres
Begrafenisverzorging Poppe - Minnaard
Noorderbaan 27
4386 CD Vlissingen