9.8

Begrafenisverzorging Roubos 62 beoordelingen

98.39% beveelt dit bedrijf aan

Beoordelingen

Heel respectvol, netjes en verzorgd, veel aandacht voor de familie

Wij hebben de begrafenis die verzorgd werd door dhr. Roubos als heel fijn ervaren. Hij gaat respectvol met de overledene om, probeert zoveel mogelijk aan de wensen van de familie te voldoen, denkt goed mee. Ook heeft hij persoonlijke aandacht voor de familie, zeker voor degenen die een beperking hebben.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Coppoolse - 15 jun 2022

Begrafenisverzorging Roubos is professioneel en betrokken .

De gevoels-en respectvolle begeleiding hebben we in onze familie als zeer goed ervaren. In deze moeilijke tijd van rouw en verdriet is hij ons tot grote steun geweest. We bevelen Begrafenisverzorging Roubos u aan.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie de Looff - 3 jun 2022

Zeer zorgzame en professionele begrafenisverzorging/begravenisverzorger.

Zeer meelevende begrafenis verzorger (Cees Roubos) die goed het balans weet tussen het verdriet van de familie en het regelen en uitvoeren van de begrafenis. Geen wens was te groot of te moeilijk, bij ons was er veel persoonlijke inbreng en daar was alle ruimte voor. Bedankt.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Janssen - 22 mei 2022

De begrafenis van onze moeder is op een waardige wijze verlopen.

Roubos is goed bereikbaar. Onze moeder is netjes opgebaard in de Walcherse dracht. Zo is ze herkenbaar geweest voor haar hele nageslacht, familie en vrienden. Roubos heeft een groot invoelingsvermogen wat betreft identiteit en verdere wensen van de familie. Hij benadert iedereen respectvol. Hij zegt duidelijk wat hij doet en doet vervolgens wat hij zegt! De faciliteiten tijdens de begrafenis zijn goed geregeld.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie de Visser - 2 mei 2022

De begrafenis was netjes en stijlvol verzorgd door u.

U dacht echt mee met de famllie bij alles wat geregeld moest worden. U stond iedere dag voor ons klaar.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie de Visser - 25 apr 2022

Een bewogen, meelevende en heel belangrijk: ook meedenkende begrafenis ondernemer.

Het is duidelijk dat hr. Roubos in de loop van de jaren veel heel bij geleerd. Heel mooi om te zien en vooral zo door gaan. Dat maakt het leven voor de achter blijvende familie alleen maar minder zwaar.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Wisse - 25 apr 2022

Zeer professioneel, respectvol en meedenkend.

Wij hebben als familie de begeleiding van dhr. Roubos als zeer professioneel ervaren. Vanaf het overlijden tot aan de begrafenis was er elke dag contact. We konden met al onze vragen terecht, en er werd goed met ons meegedacht. Ook hebben we goede adviezen en tips gekregen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Meulmeester - 2 mei 2022

Zeer goed gedaan, goede begeleiding, zeer respectvol.

Houd met iedereen rekening, geeft goede adviezen. Zeer netjes gedaan met uitgeleide uit de Beukelaar, zeker ten opzichte van de andere bewoners. Heel netjes dat hij nadat de kist in de auto stond, het eerste stuk van het wegbrengen naar de kerk, voor de auto liep. Hield met iedereen rekening, zus Ina had corona, zus Margriet had een zwakke gezondheid, hield daar heel goed rekening mee, en zorgde dat beiden het goed konden meemaken. Was heel respectvol naar iedereen. Ook de opname van geluid en beeld van de rouwdienst en de begrafenis was goed verzorgt. Hoewel het een verdrietig gebeuren is, kijken wij met tevredenheid terug op deze begrafenis, en alles wat er bij hoorde, dat geeft ons een waardig gevoel bij het afscheid van onze zus Leida.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Jobse - 2 mei 2022

Roubos is betrokken, attent en luistert goed naar de wil van de familie.

De begrafenis is goed verzorgd zoals bij onze moeder past. Roubos is heel betrokken, nauwkeurig en behulpzaam om alle zaken in herinnering te brengen die voor het afscheid en het regelen van de begrafenis belangrijk zijn. We hebben steeds het gevoel gehad dat hij er voor ons was.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Wouters - 11 mrt 2022

Goede begeleiding in deze moeilijke omstandigheden.

Betrokken aanpak en alle zaken goed geregeld. Dhr Roubos gaf goed advies en als familie hadden we alle ruimte om het naar wens in te vullen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Janis Brasser - 3 mrt 2022

Een goede, rustige en meelevende begeleiding in een heftige en moeilijke periode.

De goede begeleiding bij de begrafenis was ons tot grote steun. Er moesten in korte tijd veel dingen geregeld worden, dan is het fijn om samen met een rustig iemand die de leiding neemt alles door te nemen. Dit kon ook in ons eigen tempo, dat hebben we echt als fijn ervaren. Ook de begrafenisplechtigheid is netjes en eervol verlopen. Kortom, de begeleiding was voor ons zeer waardevol.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Spruijt - 10 mrt 2022

de begrafenis en alles wat er rondom moest gebeuren was goed geregeld

de begrafenis en alles wat er rondom moest gebeuren was goed geregeld

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Riemens - 14 mrt 2022

Zeer goede en zeer respectvolle uitvaartverzorger

Goede begeleiding……Dhr Roubos geeft goede sturing met ruimte genoeg voor eigen inbreng met ook voor detail

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Wisse - 30 dec 2021

goede begeleiding voor, tijdens en na de begrafenis

Betrokken en respectvolle begeleiding. Condoleren ondanks corona mogelijk gemaakt, prettig en vlot contact met Cees!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Kodde - 1 feb 2022

Betrokken en zorgzaam, fijne begeleiding in dagen van verdriet en rouw.

We hebben de zorgzame begeleiding en betrokkenheid van Cees na het overlijden van mijn man en onze vader zeer gewaardeerd. Cees was betrokken en zorgzaam voor ons als nabestaanden. Cees dacht mee en was goed bereikbaar. Samen met zijn medewerkers heeft Cees ervoor gezorgd dat het laatste afscheid op een respectvolle wijze heeft plaatsgevonden.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Marijs, Arnemuiden - 9 dec 2021

zeer professioneel persoon met inlevingsgevoel voor u

zeer fijn contact, respectvolle omgang met ons en familie. de begrafenis is keurig verlopen zonder wanklank. alles wat we vroegen kon geregeld worden. veel persoonlijke aandacht voor en na de begrafenis.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Sturm - 20 nov 2021

Goed adres voor deskundige, vriendelijke begeleiding vanaf het moment van overlijden.

We hadden niet kunnen denken dat we zo snel na het overlijden van onze vader (1 sept. 2020) weer rond hetzelfde graf zouden staan om onze moeder te begraven. Wat is het dan fijn, als er zoveel verdriet te verwerken is, om (weer) iemand naast je te hebben, deskundig, goed meedenkend en vriendelijk. Nogmaals van harte aanbevolen!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Brouwer - 22 okt 2021

We hebben de persoonlijkheid en betrokkenheid van Cees erg gewaardeerd.

We hebben de persoonlijkheid en betrokkenheid van Cees erg gewaardeerd. Alles werd goed en zorgvuldig geregeld.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Cijsouw - 21 nov 2021

Begrafenis Verzorging Roubos is te typeren met de woorden invoelend, respectvol en deskundig.

Begrafenis Verzorging Roubos neemt samen met de overledenen verzorgster Carolien de zorgen voor een goed verloop van het afscheid en de begrafenis zo veel mogelijk voor nabestaanden uit handen., Onze dank hiervoor! We bevelen anderen deze ondernemer zeker aan.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Simonse - 9 okt 2021

Ontzettend goede begeleiding door dhr Roubos en medewerkers

We hebben de betrokkenheid en de respectvolle manier waarop met onze vader en ons werd omgegaan heel erg gewaardeerd

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Overbeeke - 10 okt 2021

Alles goed geregeld, verzorgt en fijn hulp en nazorg.

Alles wordt uit handen genomen in een moeilijke tijd. Waardoor jezelf er niet bij stil hoef te staan wat er allemaal geregeld moet worden.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Faasse - 29 sep 2021

Heel goede begeleiding, verzorging en nazorg. Zowel voor,tijdens en na de begrafenis.

Heel goede ervaring met deze onderneming. Het contact met Cees is, ondanks de verdrietige omstandigheden, heel goed

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Hannie Peene - 1 sep 2021

Begrafenisverzorging Roubos: meelevend en inlevend.

Rond het overlijden en de begrafenis van onze (schoon)moeder en oma was het de eerste maal dat we te maken hadden met begrafenisverzorging Roubos. We hebben Cees Roubos als een zeer fijngevoelig mens ervaren, die oog heeft voor details. Vanaf een voorgesprek tot en met het nagesprek hebben wij zijn begeleiding als zeer correct, meelevend en inlevend ervaren. Een zeer fijne ervaring in een moeilijke tijd!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Kees Marijs - 6 aug 2021

Betrokken, behulpzaam, meedenkend, adviserend.

Cees Roubos is voor ons een grote steun geweest na het overlijden van onze moeder. Overal aan denkend en meedenkend. Voor en tegens met ons afgewogen. Altijd bereikbaar. Niets was te veel. Door WhatsApp te gebruiken ook snelle reacties. We zijn hem zeer erkentelijk voor alles wat hij gedaan heeft.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Marleen Slabbekoorn-de Kok - 10 jun 2021

De begrafenisverzorger dacht goed mee en de wensen zijn goed opgevolgd.

Goed contact, korte lijnen, snel reageren op een vraag of als er iets gewijzigd moest worden. De coronaregels werden goed nageleefd.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Jan de Voogd - 4 jun 2021

Begrafenisverzorging Roubos is zeer goed bevallen ... Persoonlijk, netjes, vlot en accuraat.

Prettig en vlot contact. Dhr. Roubos luistert goed naar de wensen en geeft goed aan wat de mogelijkheden zijn, reageert snel op vragen via WhatsApp ... Zeer aan te bevelen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Wisse - 23 mei 2021

Zeer aan te bevelen.

Zeer tevreden over de goede begeleiding en de steun die we mochten ervaren rond de begrafenis van onze vader, opa en overgrootvader.

Beveelt dit bedrijf aan:

Fam. A. Dekker - 16 apr 2021

Vakkundig, meelevend en op alle fronten tot in detail goed geregeld.

Cees heeft zeer betrokken en met gevoel de begrafenis en alles wat vanaf het sterven moest worden geregeld uitstekend behartigd, de familie bijgestaan met oog voor mogelijke gevoeligheden en aandacht voor allerlei zaken die rondom een sterven kunnen spelen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. Poppe - 10 apr 2021

De juiste zorg in een moeilijke periode rondom overlijden.

We zijn als familie erg tevreden over de respectvolle zorg, de persoonlijke aandacht en de begeleiding die dhr. Roubos rondom het overlijden van mijn geliefde man, onze vader en opa verzorgd heeft.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Dekker - 9 apr 2021

Het was voor ons een waardige begrafenis waarbij alles heel goed verlopen is.

Terugkijkend op de begrafenis van onze (schoon)vader zijn we erg tevreden over Begrafenisverzorging Roubos. Cees is heel correct en denkt goed met je mee zonder iets op te dringen. Als je een begrafenis wenst volgens Bijbelse richtlijnen is Roubos absoluut aan te bevelen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Brouwer Goes - 23 okt 2020

Prettige en efficiënte begeleiding.

Deskundige begrafenisverzorging, Fijne samenwerking.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Sjaak de Visser - 4 mei 2019

We werden als familie goed begeleid door Cees Roubos!

Onze ervaringen zijn echt positief, zowel voor als tijdens en na de begrafenis van onze vader.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Sam en Lenie de Visser - 5 aug 2019

Dhr. Roubos heeft al onze wensen met zorg vervuld.

We hebben de Dhr. Roubos ervaren als een correct persoon met alle kennis die voor ons wenselijk was.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Fam. de Bruijn - 3 feb 2020

Persoonlijk en professioneel

Professionele en persoonlijke begeleiding. Goede bereikbaarheid en komt afspraken na. Wij zijn tevreden over het verzorgen van de begrafenis door Roubos!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Marinka Dekker-Jobse - 8 jan 2020

Respectvol en rekening houdend met de omgeving.

Het is de 1e keer dat we met Begrafenisverzorging Roubos een uitvaart regelen voor een bewoner van de Woonvorm. Ik waardeer het meedenken en de respectvolle wijze waarop de medebewoners en de begeleiding er bij betrokken worden. Er was tijd en aandacht voor hen om afscheid te kunnen nemen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Plonie Weststrate, Eleos - 10 aug 2020

Zeer ervaren, respectvol en naar persoonlijke wensen door dhr Roubos bijgestaan.

Zeer aan te bevelen uitvaartverzorger.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Peter Geluk - 28 jun 2020

Direct na ons eerste contact betrokken, stipt en meedenkend.

De gesprekken en de begeleiding zijn door ons als familie goed ervaren. We zijn dankbaar dat ondanks de beperkingen door het corona-virus alles goed is verlopen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Koppejan - 7 jul 2020

Keurig verzorgd, stijlvol, en zo, waar nodig, adviserend; alles met respect voor de familie!

Onze ervaring is in één woord zeer positief te noemen. Verzorging, transport en alle zorg voor de overledene zijn als zeer goed ervaren vanaf moment van overlijden tot de begrafenis. De zorg en begeleiding voor de nabestaanden is door onze familie als uiterst correct ervaren. Ik heb niet de behoefte om ieder detail benoemen; er was 1 punt wat misschien een bespreekgeval zou kunnen zijn, maar dit doet geen afbreuk aan onze zeer positieve ervaringen met begrafenisverzorging Roubos. Bij een volgende gelegenheid zal onze keuze weer voor deze onderneming zijn.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Peter Sturm - 15 jul 2019

Respectvolle begrafenis en een persoonlijke begeleiding.

Een persoonlijke begeleiding tijdens de voorbereiding van de begrafenis, een respectvolle begrafenis en een goede nazorg.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Ventevogel - 15 feb 2020

Stijlvol en zorgzaam.

Cees neemt de tijd om alles rustig door te spreken en houdt rekening met persoonlijke wensen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Jannie Wondergem - 27 aug 2020

Aangename ervaring

De begeleiding van Roubos is professioneel en betrokken

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Meulmeester - 28 mei 2019

Wij zijn goed, stijlvol, respectvol en vakkundig geholpen.

Na het overlijden van mijn vader zijn alle noodzakelijke dingen stijlvol afgehandeld. Wij zijn deskundig, rustig en stijlvol begeleid. Er werd rekening gehouden met onze wensen. De heer Roubos heeft mijn moeder regelmatig bezocht en heeft geholpen waar nodig.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Lianne - 6 aug 2019

Begrafenisverzorging Roubos is respectvol en betrouwbaar.

Goede samenwerking en duidelijke communicatie. Stijlvolle en eerbiedige begrafenisplechtigheid.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Nijsse - 30 jun 2020

Goede en fijne begeleiding in moeilijke momenten

Goede ervaring met Begrafenisverzorging Roubos. Fijne begeleiding en eerlijke adviezen. Gaat respectvol om met alles.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Joop en Dinette - 16 mei 2019

Zeer correcte uitvaartverzorging, steeds goed overleg en zeer kalm en luisterend naar onze emoties.

Gelukkig hebben we weinig ervaring met andere uitvaartverzorgers, maar met de heer C. Roubos hebben we een prima ervaring gehad, ook de nazorg en stiptheid waarderen we zeer.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie van Horssen - 31 mrt 2020

Alles tot in de kleinste details, bijzonder goed geregeld

Begrafenisverzorging Roubos is van begin tot eind tot steun. Cees is waar hij zijn moet, altijd op tijd, hij regelt het zeer netjes.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Jan Schipper - 2 mrt 2020

Persoonlijk en respectvol.

De voorbereiding vooraf, de begrafenis en het nagesprek zijn door de persoonlijke aandacht respectvol en waardig verlopen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Jacquelien Welleman - 18 nov 2019

Betrokken en zorgvuldig

Beheerst, deskundig en profesionele zorg.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Pieter de Visser - 30 jun 2020

Alles is in goed orde verlopen.

Wij zijn zeer tevreden over de verzorging van de begrafenis van (schoon)vader, opa, overgrootvader.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Geschiere - 8 jan 2021

Heel persoonlijke begeleiding.

We hebben in samenwerking met de heer Roubos een mooi afscheid van onze vader kunnen regelen geheel in de wens van onze vader. Zeer persoonlijke en respectvolle begeleiding van de heer Roubos.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Everdina Hoogerhuis - 15 dec 2020

Stijlvol en zorgzaam.

We hebben de dagen van rouw ervaren als samenbindend voor familie en gezin, dit mede door de goede begeleiding van Dhr. Roubos.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Heleen Provoost - 3 mrt 2020

Vriendelijke, betrokken en professionele ondernemer met oog voor detail

In alle rust was overleg mogelijk. We konden alles bespreken. De zaken werden goed uitgelegd. Argumenten werden aangerijkt, maar de keuze was aan ons als familie. Er was aandacht voor alle betrokkenen. Alle zaken werden zorgvuldig voorbereidt en uitgevoerd. Wij kijken als familie terug op een stijlvol en waardig afscheid van onze moeder.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Louwerse - 23 mrt 2020

Een volgende keer weer gebruikmaken van de diensten van deze begrafenisondernemer

Alles vlot en netjes en respectvol geregeld naar wensen van de familie, je voelt je gehoord en niet iets opgedrongen, korte lijntjes en snelle en gemakkelijke communicatie.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Jaap Francke - 20 jun 2020

Zeer goede ervaring met Begrafenisverzorging Roubos.

We zien met dankbaarheid terug op een respectvolle en waardige begrafenis , waarbij we op een fijne en integere manier begeleiding gehad hebben van Cees.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Maljaars - 24 feb 2021

Wij vonden de begeleiding uitstekend.

We hebben het contact als zorgzaam en vertrouwd ervaren.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Joosse - 6 apr 2020

We zijn zeer tevreden oven de manier van werken en ons begeleiden in deze moeilijke tijd.

We zijn zeer tevreden. De menselijkheid en kundigheid was verrassend.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Joke de Vries - 19 jul 2019

Een begrafenisverzorging waar ik weer voor zou kiezen.

In de afgelopen drie jaar hebben wij driemaal met Begrafenisverzorging Roubos te maken gehad. Er werd met onze gevoelens van verdriet en verlies goed rekening gehouden. Maar ook was er volop ruimte voor de eigen inbreng van de familie. Ook werden we soms gewezen op de consequenties van onze eigen zienswijze, soms gevolgd door een advies, wat vaak wel waardevol was. Er werd heel duidelijk gecommuniceerd, erg belangrijk in zulke emotionele dagen. De professionaliteit van deze onderneming is m.i. gegroeid. De kosten vielen mee.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Catrien Broer - 2 okt 2019

Betrokken, meelevend, professioneel en keurig verzorgd

Zeer betrokken en meelevend, alles goed en professioneel geregeld. Wat ons betreft, van harte aanbevolen

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie van Belzen - 23 jun 2020

Uitstekende verzorging met oog voor details, goede begeleiding van de familie in alles wat moest worden geregeld, zorg om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de familie.

Cees is een prettige rustige persoon die tijd uittrekt, goed luistert, goed meedenkt en goed aansluit bij de wensen van de familie. Erg fijn om mee samen te werken in een tijd van verdriet en rouw.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Anne Strijbos - 6 mei 2019

Zorgzaam, Stijlvol en Respectvol

Wij bevelen Begrafenisverzorging Cees Roubos van harte aan! Op een respectvolle wijze is alles tot in de puntjes geregeld zoals onze lieve vader het had gewild. Er wordt meegedacht, meegeleefd en goed advies gegeven. Ook konden we onze eigen wensen aangeven. Cees, nogmaals hartelijk dank voor alles!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Dyanne Joosse - 29 mei 2019

Respectvolle integere benadering naar familie toe, fijne samenwerking om de begrafenis in goede orde te laten verlopen.

De begrafenis met alle aspecten die erbij horen op een respectvolle wijze gecoördineerd en zeer netjes verlopen. Dit kreeg ik ook teruggekoppeld van gasten die de begrafenis bijgewoond hebben.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Ellen Verheul - 24 sep 2019

Respectvolle en rustige begeleiding.

We voelden ons ontzorgd, tactvol en inzichtelijk begeleid op een vertrouwde manier.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Koppejan - 4 feb 2021

Schrijf een beoordeling:

Wilt u zelf een beoordeling schrijven, log dan hieronder in met social media.

Login met Facebook
Login met Google
Login met LinkedIn

Wilt u niet inloggen met social media, vul dan uw naam en e-mailadres in. Vervolgens krijgt u per e-mail een uitnodiging zodat u de beoordeling kunt invullen.

Bedrijfsgegevens



Wanneer u te maken krijgt met een sterfgeval, brengt dat veel verdriet met zich mee. Tegelijkertijd moeten er veel zaken geregeld worden. Wij zijn er voor u als steun in deze moeilijke periode en om u de praktische zaken uit handen te nemen. Wij vinden het belangrijk om dit werk vanuit ons hart te doen en dus als mens naast u te staan. Daarom nemen wij alle tijd voor u om samen een passend afscheid voor te bereiden. Wanneer u na het bezoeken van onze website een persoonlijk gesprek wenst of wanneer u meer informatie wilt ontvangen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Cees Roubos.


Contactgegevens
E-mail: info@begrafenisverzorgingroubos.nl
Website: www.begrafenisverzorgingroubos.nl
Tel: 0118-582298
KVK: 20147634


Adres
Begrafenisverzorging Roubos
Reigersberg 15
4363 BN Aagtekerke