10

Begrafenisverzorging Roubos 13 beoordelingen

100% beveelt dit bedrijf aan

Beoordelingen

We zijn zeer tevreden oven de manier van werken en ons begeleiden in deze moeilijke tijd.

We zijn zeer tevreden. De menselijkheid en kundigheid was verrassend.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Joke de Vries - 19 Jul 2019

Keurig verzorgd, stijlvol, en zo, waar nodig, adviserend; alles met respect voor de familie!

Onze ervaring is in één woord zeer positief te noemen. Verzorging, transport en alle zorg voor de overledene zijn als zeer goed ervaren vanaf moment van overlijden tot de begrafenis. De zorg en begeleiding voor de nabestaanden is door onze familie als uiterst correct ervaren. Ik heb niet de behoefte om ieder detail benoemen; er was 1 punt wat misschien een bespreekgeval zou kunnen zijn, maar dit doet geen afbreuk aan onze zeer positieve ervaringen met begrafenisverzorging Roubos. Bij een volgende gelegenheid zal onze keuze weer voor deze onderneming zijn.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Peter Sturm - 15 Jul 2019

Persoonlijk en respectvol.

De voorbereiding vooraf, de begrafenis en het nagesprek zijn door de persoonlijke aandacht respectvol en waardig verlopen.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Jacquelien Welleman - 18 Nov 2019

Zorgzaam, Stijlvol en Respectvol

Wij bevelen Begrafenisverzorging Cees Roubos van harte aan! Op een respectvolle wijze is alles tot in de puntjes geregeld zoals onze lieve vader het had gewild. Er wordt meegedacht, meegeleefd en goed advies gegeven. Ook konden we onze eigen wensen aangeven. Cees, nogmaals hartelijk dank voor alles!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Dyanne Joosse - 29 May 2019

Een begrafenisverzorging waar ik weer voor zou kiezen.

In de afgelopen drie jaar hebben wij driemaal met Begrafenisverzorging Roubos te maken gehad. Er werd met onze gevoelens van verdriet en verlies goed rekening gehouden. Maar ook was er volop ruimte voor de eigen inbreng van de familie. Ook werden we soms gewezen op de consequenties van onze eigen zienswijze, soms gevolgd door een advies, wat vaak wel waardevol was. Er werd heel duidelijk gecommuniceerd, erg belangrijk in zulke emotionele dagen. De professionaliteit van deze onderneming is m.i. gegroeid. De kosten vielen mee.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Catrien Broer - 02 Oct 2019

Wij zijn goed, stijlvol, respectvol en vakkundig geholpen.

Na het overlijden van mijn vader zijn alle noodzakelijke dingen stijlvol afgehandeld. Wij zijn deskundig, rustig en stijlvol begeleid. Er werd rekening gehouden met onze wensen. De heer Roubos heeft mijn moeder regelmatig bezocht en heeft geholpen waar nodig.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Lianne - 06 Aug 2019

Persoonlijk en professioneel

Professionele en persoonlijke begeleiding. Goede bereikbaarheid en komt afspraken na. Wij zijn tevreden over het verzorgen van de begrafenis door Roubos!

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Marinka Dekker-Jobse - 08 Jan 2020

Respectvolle integere benadering naar familie toe, fijne samenwerking om de begrafenis in goede orde te laten verlopen.

De begrafenis met alle aspecten die erbij horen op een respectvolle wijze gecoördineerd en zeer netjes verlopen. Dit kreeg ik ook teruggekoppeld van gasten die de begrafenis bijgewoond hebben.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Ellen Verheul - 24 Sep 2019

Uitstekende verzorging met oog voor details, goede begeleiding van de familie in alles wat moest worden geregeld, zorg om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de familie.

Cees is een prettige rustige persoon die tijd uittrekt, goed luistert, goed meedenkt en goed aansluit bij de wensen van de familie. Erg fijn om mee samen te werken in een tijd van verdriet en rouw.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Anne Strijbos - 06 May 2019

Aangename ervaring

De begeleiding van Roubos is professioneel en betrokken

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Familie Meulmeester - 28 May 2019

We werden als familie goed begeleid door Cees Roubos!

Onze ervaringen zijn echt positief, zowel voor als tijdens en na de begrafenis van onze vader.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Sam en Lenie de Visser - 05 Aug 2019

Goede en fijne begeleiding in moeilijke momenten

Goede ervaring met Begrafenisverzorging Roubos. Fijne begeleiding en eerlijke adviezen. Gaat respectvol om met alles.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Joop en Dinette - 16 May 2019

Prettige en efficiënte begeleiding.

Deskundige begrafenisverzorging, Fijne samenwerking.

Beveelt dit bedrijf aan: Ja

Sjaak de Visser - 04 May 2019

Bedrijfsgegevens



Wanneer u te maken krijgt met een sterfgeval, brengt dat veel verdriet met zich mee. Tegelijkertijd moeten er veel zaken geregeld worden. Wij zijn er voor u als steun in deze moeilijke periode en om u de praktische zaken uit handen te nemen. Wij vinden het belangrijk om dit werk vanuit ons hart te doen en dus als mens naast u te staan. Daarom nemen wij alle tijd voor u om samen een passend afscheid voor te bereiden. Wanneer u na het bezoeken van onze website een persoonlijk gesprek wenst of wanneer u meer informatie wilt ontvangen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Cees Roubos.


Contactgegevens
E-mail: info@begrafenisverzorgingroubos.nl
Website: www.begrafenisverzorgingroubos.nl
Tel: 0118-582298
KVK: 20147634


Adres
Begrafenisverzorging Roubos
Reigersberg 15
4363 BN Aagtekerke